Waarom mijn accommodatie kiezen?

Uitstekende waarde voor uw geld. Accommodatie gewaardeerd 3 épis (3 sterren) gelegen in het hart van het land van de valleien. Score 9.2 booking.com

Veel kastelen. Crupet op 2 km (Donjon, stenen huizen, kerk uit de 12e eeuw, duivelsgrot). Spontin op 3 km (14e eeuws kasteel, toeristentreintje). Andere kastelen van Vêves (20 km), Freyr (21 km), Crève-coeur (17 km), Poilvache (13 km). Mooie tuinen van Annevoie (15 km). Kajaks van de Lesse (23 km), de stad Dinant (15 km), en de stad Namen (20 km). De streek wordt druk bezocht door wandelaars (te voet, met de fiets, met de motor). Horecafaciliteiten zijn beschikbaar binnen 5 km. Speleologen zullen het gat van Bernard in Godinne kiezen.Het expositiecentrum Ciney ligt op 15 minuten afstand.

De gasten waarderen de grote rust, het uitzicht op de tuin en de vallei, het bubbelbad en het uitgebreide ontbijt. De kamer (18 m²) is geïnspireerd op de dansers van de opera. Comfortabel king size bed. Gratis drankjes en snacks. TV, wifi, leren bank. Badkamer (8 m²) met badkuip/spa en een apart toilet. Eethoek in de kamer.

Koelkast, TV in de kamer.

 

Covid Maatregelen 19.

Reiniging/ontsmetting van lokalen met alcohol en bleekwater. Onlangs gevaccineerde manager. Respect voor barrièregebaren. Sociale afstand, automatische beademing, het dragen van een masker in uw bijzijn, antibacteriële zeep en hydroalcoholische gel beschikbaar. Wasgoed gewassen op 60 graden. Geen andere klanten dan U! 


Praktische informatie. 

De accommodatie bevindt zich halverwege de straat, zevende huis aan uw rechterhand, witte deur en raamkozijnen. Voor het huis is een palmboom geplant.

Aankomst bij voorkeur vanaf 17.00 uur, tenzij anders gevraagd. Er wordt voorgesteld om de slaapkamer om 11:00 te verlaten.

Stevig ontbijt geserveerd tussen 7 en 10 uur. Keuze uit drie menu's per persoon: a) stokbrood, croissants, chocoladebroodjes; b) omelet en granenbrood. In beide gevallen: jam, kaas, ham

Koffie, thee of cacao. Jams, kaas, Ardense ham. Twee hoogtepunten: zelfgeperst sinaasappelsap en yoghurt van lokale geitenmelk.

Niet-rokenaccommodatie, maar asbakken beschikbaar bij de ingang.

Geen code om in te voeren. U komt vrij binnen en gaat vrij weg zonder de bel te hoeven gebruiken (behalve bij aankomst ;-). Een sleutel is ter uwer beschikking indien nodig.

Ik zorg voor je afval en maak je vaat schoon.

Geen gebruik van het bubbelbad tussen 23:00 en 6:00.

De buurt is veilig.  Geen vandalisme. Gratis parkeerruimte aan de overkant van de weg op een brede berm.